HBŽ-Kanton 10 / HNK-Kanton 7 / USK-Kanton 1 / ŽZH-Kanton 8

BESPLATNA PRAVNA POMOĆ RADNICIMA I SINDIKATIMA

Centar za građansku suradnju Livno putem projekta „Zajedno za radnička prava“, koji podržava Međunarodni Olof Palme Centar, organizira pružanje besplatne pravne pomoći radnicima i sindikatima. Projekt ima za cilj doprinijeti boljoj zaštiti radničkih prava.

U sklopu ove aktivnosti nudimo pravne savjete i pomoć radnicima, te sindikatima koji imaju problem s ostvarivanjem prava iz radnoga odnosa. Također, po prvi put nudimo mogućnost da se postave pitanja vezana za radnička prava, koja će javno biti objavljena i na njih će biti dano objašnjenje u rubrici PITANJA I ODGOVORI, te će samim tim koristiti sindikatima i radnicima u budućem radu.

Obavještavamo radnike i sindikate iz 4 kantona/županije (USK, K 10/HBŽ, ŽZH i HNK) da će pravne savjete i pomoć, za područje sva 4 kantona/županije.

Besplatna pravna pomoć će se pružati:

  • svakog utorka i četvrtka od 10:00 do 14:00 sati (prostorije Centra za građansku suradnju – zgrada Livnoputova)
  • putem e-maila: bpp.cgs@gmail.com
  • putem telefona: 034 202 770

Uz besplatne savjete, pomoć radnicima i sindikatima iz radnog prava, Centar za građansku suradnju ove godine uvodi pravnu pomoć u predmetima koji nisu vezani za radno pravo, te će se te usluge naplaćivati po simboličnim cijenama.

Comments are closed.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.