Naša podrška / ŽZH-Kanton 8

Sindikat djelatnika MUP-a ŽZH pružio podršku kolegama iz zdravstva

Dragi naši bijeli prijatelji!

Ovim putem izražavamo vam punu podršku pri organizaciji i provedbi štrajka upozorenja koji je najavljen za dan 08.11.2017. godine u vremenu od 08,00 do 09,00 sati.

Vaš svakodnevni rad je obezvrijeđen kao i kod svih ostalih službi. U ovo doba brutalnog i sirovog kapitalizma, vi ste ti koji u radno vrijeme slušate i trpite jauke, plač, zapomaganje i morate pružiti skrb i razumijevanje, a uz sve to podizati obitelj sa socijalnom pomoći koju eto isplaćuju jednom mjesečno i nazvali su je plaća.

Oko vaše službe proizvođači medicinske opreme i trgovci su postali svjetski brend dok su farmaceutska industrija i trgovina  izgradili najveći svjetski biznis, veći i od banaka, nafte, energetike i dr. Kod nas i našem okruženju cvjetaju privatne ljekarne dok- gle čuda- državne propadaju, a radnici ostali bez posla. Apsurdno, zar ne!

Kada u svemu tome radnik u zdravstvu, ne daj Bože, zatraži povećanje plaće jer nije povećana već 10 godina, postaju gramzivci, gulikože, nezahvalnici i sl.

Doista vam čestitamo na odlučenoj akciji koja prije svega nastoji zaštititi dostojanstvo čovjeka i njegov rad. Šaljemo vam  podršku da ustrajete i održite zajedništvo. Naši palčevi su stisnuti te vam nudimo sve naše resurse na korištenje kako bi ste došli do cilja.

Comments are closed.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.