Radničke priče

Poziv građanima/kama: Ispričajte Vašu radničku priču!

Radnička priča 2022

 

Centar za građansku suradnju poziva sve zainteresirane građane i građanke, radnike i radnice, da ispričaju svoju pozitivnu ili negativnu radničku priču.

Ako ste imali negativna iskustva sa svojim poslodavcem koja se tiču npr. prekovremenog rad, „rada na crno“, diskriminacije, mobbinga, neisplata plaća, neuplaćenih doprinosa, nehumanih uvjeta rada, nemogućnost odlaska na porodiljni dopust, uzimanja bolovanja,…

Ili ukoliko ste imali pozitivna iskustva koja se tiču Vašeg rada i obavljanja radnih zadataka te korištenja svih prava koja proističu iz Vašeg ugovora i svih prava koja su Vam zagarantirana zakonom, pozivamo Vas da podijelite Vašu radničku priču!

Pozivamo sve zainteresirane koji su se susreli ili bili izravno povezani s navedenim situacijama, da nam se jave, i ispričaju svoju priču, koja će, uz dozvolu, biti plasirana u medije.

Svoje priče možete dostaviti anonimno ili pod punim imenom i prezimenom, na e-mail adresu Centra za građansku suradnju: cgs-li@tel.net.ba, ili nas možete kontaktirati putem broja telefona: 034 202 770.

Aktivnost se realizira u okviru projekta“ Zajedno za radnička prava“ koji implementira Centar za građansku suradnju uz podršku Međunarodnog Olof Palme Centra/OPC.

Comments are closed.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.